lauantai 27. lokakuuta 2012

Kuura


Terve!
Blogi on taas painunut unholaan, mutta nyt tekee mieli kertoa kuulumisia. Syksyn ekat pakkasaamut on saanut auringonkin näyttäytymään. Ihanaa. 


Eilen oli viimeinen työharjoittelupäivä K-Raudassa. Viimeiset työviikot menivät hymyssä suin suurimmaksi osin, ja tuntuikin hieman haikealta lähteä koska sain työstäni erittäin paljon kiitosta. Sain lahjaksi ihanilta työssäoppimis-guruiltani aka pomoilta Nomination-rannekkeen. Hyvä fiilis jäi.


Nyt mulla on aikeissa lomailla viikon päivät, tai noh hommaahan riittää - tänään aloitinkin jo tapetointiprojektin, vielä olis toinen samanlainen. Sen lisäksi pakkailua, muuttohommia, kirppisjuttuja, Ikea- yms. tarpeellista shoppailua, asioiden hoitoa yms. tiedossa. Siis kiireinen viikko, mutta yritän kuitenkin myös saada nukuttua vähän univelkoja pois. Niin, ja ehkä tuttujakin olis kiva nähdä ennen kuin lähden maisemista (ihan ku en jo seuraavana viikonloppuna ois taas tulossa takaisin -.-).Ainakaan stressi ei paina tällä hetkellä, joten hyvillä fiiliksillä mennään! Katotaan sit reilu viikon päästä kun istahdetaan koulun penkkiin ja tiedossa on sisustussuunnittelua (jee), kustannuslaskelmia (buu) ja jotain muuta epämääräistä..? Mutta nyt naaatitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti