sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Mull' on kuume!

Jaahas, se olis syyskuu pyörähtänyt käyntiin ja taas se aika vuodesta kun pitää alkaa etsiä omaa kämppää. Sisustuskuume on jo aika kovissa lukemissa, eikä ensiviikkoinen Habitare-käynti varmaan sitä ainakaan lannista... Oon tässä viimeisen tunnin googlaillut tuunattuja eurolavoja ja sängynpäätyjä samalla kun selaillut vuokrakämppiä...

Edellisissä asunnoissani olen käyttänyt paljon tummia huonekaluja, Ikean pähkinapuunvärinen Expedit-sarja oli kuuminta huutoa (??? ainakin omassa mielessäni) sisustaessani ekaa kämppää. Tuolloin mulla oli ihan helvetisti roinaa, en vaan osannut luopua mistään ja aina kun silmiin osui jotain ihanaa, hankin sen ajattelematta sisustuksessa yhteinäisyyttä lainkaan...Muuttaessani ekaa kertaa kämppäni näytti tältä.
Asunnosta on paljon hyviä muistoja, asuinhan siinä reilut pari vuotta. Kämppä oli vasta rempattu suht siisti kämppä ihan ok sijainnilla. Pidin asuntoa tosi pienenä (30m2) mutta oikeasti se oli ihan kohtuullisen kokoinen, mulla vaan sitä tavaraa tosiaan oli enempi ja vähempi... Toisen asuntoni sisustukseen en rahallisesti panostanut juurikaan, otin vastaan joitain ilmaisia huonekaluja ja muuten siirsin vain edelliseen kämppään kerääntyneet roinat toiseen lokaatioon... Aloin pikku hiljaa karsimaan turhia kamoja ja miettimään minkälaisesta sisustuksesta oikeasti pitäisin. Bob Marley-kello kulkee mukana kämpästä toiseen, vaikkei se oli koskaan sopinut minkään kanssa yhteen. Se on kirppislöytö, jonka viisarit jumittaa mutten jaksa korjata niitä. Toivon, että sille löytyy paikka myös tulevasta asunnostani. Ja että saan sen korjattua vielä joskus.

Ai niin, oikeasti mä aloin tehdä tätä postausta koska olisin halunnut kerätä tähän inspiskuvia mua tällä hetkellä kiinnostavista sisustusjutuista, mut sit aloinkin nostalgisoimaan... No ehkä seuraavalla kerralla. Nyt mä lähen syyslenkille ku arekin vielä paistaa, moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti