torstai 22. syyskuuta 2011

Minä

Koska tässä maailmassa ei selvästikään ollut vielä tarpeeksi blogeja, päätin minäkin sitten kantaa oman korteni kekoon. Näin alkuun olisi varmaan asiallista kertoa jotain itsestäni.

Olen Katja, 21-vuotias nainen(??). Syntynyt Helsingissä, kasvanut Kirkkonummella (voit viedä tytön Kirkkonummelta muttet Kirkkonummea tytöstä... nyt sen huomaan) ja vastikään muuttanut Lahteen opiskelemaan sisustus- ja verhoilualaa. Kirjoitin ylioppilaaksi vuonna 2010, jonka jälkeen pidin välivuoden tehden töitä ja opiskelumotivaatiota kasvattaen!

Oli suuri elämänmuutos lähteä tutusta ja turvallisesta kotimaisemasta varsinkin kun en tuntenut uutta kaupunkia tai sen asukkaita lainkaan entuudestaan. Lyhyen mutta intensiivisen etsinnän tuloksena löysin asunnon, joka on opiskelijabudjettiini nähden ehkä hivenen liian kallis, mutta entiseen verrattuna halpa kuin mikä (16 euroa kalliimpi ja 16 neliötä (!!!!!!!) suurempi kuin vanha).

Kaupunki alkoi nopeasti tulla tutuksi, tärkeät paikat löytyä ja bussireitit hahmoittua. Alkuun tosin vaati hieman enemmän työtä löytää esimerkiksi haluamaani paikkaan, sillä sain Internetin toimimaan vasta noin kuukauden päästä muutosta - ei auttanut muu kuin lähteä seikkaillen kohti tuntematonta (ja yksin!). Vaikealta se tuntui toisinaan ja kirosin monet kerrat kuinka ennen selvittiin ilman nettejä ja puhelimia, nykyään tuntuu että elämisestä ilman elektroniikkaa on tehty mahdotonta. Tässä sitä kuitenkin ollaan, selvitty maisemanvaihdoksesta ja alettu kotiutumaan, koulu on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja hyvältä tuntuu.

Tarkoitukseni olisi bloggailla elämästäni yleensä, pääpainon pysyessä sisustamisessa, koulussa sekä tekemissäni koulutöissä. Katsotaan mitä blogimaailmalla on minulle tarjota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti